جستجوی مطالب

ویزای دانشجویی

آیا نگران اخذ ویزا هستید؟

 

آیا مراحل اخذ ویزا را نمی‌دانید؟

 

آیا از نحوهِ انجام مصاحبه سفارت بی‌ اطلاع هستید؟

 

یکی‌ از بزرگترین نگرانی‌های افراد اقدام کننده ،پروسهٔ ویزا و اخذ آن است. شاید دلیل اصلی‌ آن بی‌ اطلاع بودن از اهمیت مراحل اخذ ویزا باشد. گروه ما با داشتن تجربه کافی‌ در پروسه‌های اخذ ویزا و اقامت، و با بهره گیری از مشاورین خبره، و همچنین رابطهٔ نزدیک و صمیمی‌ با مسئولان بخش ویزا در کنسولگری جمهوری لهستان، شما را در تمامی مدت پروسهٔ اخذ ویزا کمک کرده و پاسخگوی تمامی سؤالات مبهم شما می‌باشد.

ویزای تحصیلی‌ که از ویزای دراز مدت می‌باشد، فقط به متقاضیان تحصیل در کالج‌های زبان و دانشگاه تعلق می‌گیرد و، در این زمینه ما تمامی امور مربوط به ثبت نام و اخذ وقت مصاحبه سفارت، مشاوره ویزا، مدارک لازم، نکات ریز و مهم پروسه اخذ ویزا در مصاحبه و غیره را به متقاضیان خود انتقال داده تا با خیال آسوده ویزا را اخذ نمایند.

ویزای دانشجویی از نوع ویزای “د” می‌باشد که ویزای طولانی مدت است. طبق قوانین اتخاذ شده در سال ۲۰۱۱ میلادی، تمامی دانشجویان محصل در لهستان که ویزای نوع “د” اخذ کرده اند این امکان را دارند که بدون هیچ گونه مشکلی‌ در کلیّه کشور‌های محدوده شنگن تردد کنند. دانشجویان تا ۴۵ روز قبل از اتمام تاریخ ویزای خود فرصت دارند تا تمامی مارک لازم را جهت اخذ کارت اقامت موقت به ادارهٔ مهاجرت تحویل دهند. با اخذ کارت اقامت که به مدت ۱ سال صادر شده و قابل تمدید می‌باشد، دانشجو امکان تردد به سایر کشورهای محدوده شنگن و یا حفظ خواهد کرد.

خدمات ما در بخش ویزا، شامل اخذ ویزای دانشجوی بلند مدت مولتی‌، ویزای کوتاه مدت شینگن قابل تمدید،ویزای تجاری(بیزنس)، و ویزای دراز مدت از طریق سرمایه گذاری می‌باشد.
ویزای تحصیلی‌ که از نوع ویزای دراز مدت می‌باشد، فقط به متقاضیان تحصیل در کالج‌های زبان و دانشگاه تعلق می‌گیرد و، در این زمینه ما تمامی امور مربوط به ثبت نام و اخذ وقت مصاحبه سفارت، مشاوره ویزا، مدارک لازم، نکات ریز و مهم پروسه اخذ ویزا در مصاحبه و غیره را به متقاضیان خود انتقال داده تا با خیال آسوده ویزا را اخذ نمایند.