جستجوی مطالب

مدارک مورد نیاز

مدارک لازم جهت اخذ ویزا

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن:

 

  • شش قطعه عکس 5*3 و سه قطعه 5*4 رنگی زمینه سفید
  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه مانده به تاریخ انقضای آن
  • اصل و کپی شناسنامه از تمامی صفحات هر کدام 1 برگ با ترجمه به زبان انگلیسی‌
  • در صورتی که متقاضی از ایران اقدام کند، اصل و کپی مدارک مالی از قبیل سند ملکی منزل یا محل کار
  • گـواهی اشتغال به کـار یا اشتغال به تحصیل
  • بیمه نامهٔ مسافرتی‌ مخصوص ورود به محدوده شینگن، که از شرکتهای بیمه‌ می‌توان خریداری کرد
  • اصل و کپی تمامی صفحات شناسنامه سایر اعضای خانواده در صورت متاهل بودن
  • اصل و کپی بیمه های پرداخت شده توسط کارفرما در صورت اشتغال
  • صورت حساب بانکی
  • دعو‌نامه رسمی‌

 

‌مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی:

 

  • پرینت حساب بانکی‌ یا گواهی مالی
  • گواهی اشتغال به کار با بیمه اگر شاغل هستید
  • ترجمهٔ سند ازدواج برای متاهلین یا سند طلاق (اصل همهٔ مدارک برای تطبیق) فقط صفحات اصلی‌
    کپی‌ پاسپورت و اصل
  • پذیرش دانشگاه یا کالج
  • چهار قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵ ,عکس مخصوص برای ورود به محدوده شینگن
  • رزرو بلیت رفت و برگشت، فقط رزرو، احتیاج به خرید نیست
  • بیمه نامهٔ مسافرتی‌ مخصوص ورود به محدوده شینگن ,که از شرکتهای بیمه‌ می‌توان خریداری کرد
  • فیش پرداخت هزینهٔ بررسی مدارک توسط سفارت
  • صفحهٔ اول شناسنامه و کارت ملی‌ با ترجمه
  • کپی از تمامی مدارک فوق

 

ما در زمینهٔ اخذ ویزای شنگن در کوتاه‌ترین زمان آمادهٔ ارائه خدمات با کیفیت به متقاضییان هستیم. با ما تماس بگیرید و در سریع‌ترین زمان پاسخ دریافت نمایید